Vitakraft Menu Vital Rabbit 5 kg + Vitakraft krekry Trio-Mix 3 ks - 25 % sleva - Vital Rabbit 5 kg + Trio mix krekry 3 ks (popcorn, zelenina, hrozny)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Vitakraft Menu Vital Rabbit 5 kg + Vitakraft krekry Trio-Mix 3 ks - 25 % sleva - Vital Rabbit 5 kg + Trio mix krekry 3 ks (popcorn, zelenina, hrozny) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Tato klasická směs krmiva je dobrým základem pro Vašeho králíka: menu s recepturou bez cukru obsahuje lahodná semínka, obilniny a vynikající zeleninu. Obsažený Vital-Komplex, kombinace vitamínů a minerálů, dodává Vašemu zvířeti další porci životní vitality. Dodatečně je krmivo obohaceno výtažkem z Yucca Shidigera, který snižuje zápach při vylučování. Vitakraft Menu Vital Rabbit: kompletní krmivo pro králíky směs vybraných semínek, kroket a extrudátů obsahuje Vital-Komplex: životně důležité vitamíny a minerály redukce zápachu díky výtažku z Yucca receptura bez cukru bez umělých aromat a konzervantů ve znovuuzavíratelném balení pro zachování čerstvosti Originální Vitakraft krekry jsou čistá chuť a vhodná zábava v jednom. Z křupavé tyčinky si musí králíci sami získat vlastní krmení! Chutné směsi zrn jsou speciálně navrženy pro trpasličí králíky a obsahují cenné vitamíny pro zdravý život králíků. Trojnásobné pečení ve vlastní pekárně Vitakraft zaručuje zvířatům extra dlouhou křupavou zábavu - a dřívko uvnitř směsi také pomáhá s důležitým obrušováním zubů. Pro větší rozmanitost jsou tyčinky k dostání v Trio-mixu. Můžete si vybrat z Trio-mixu se třemi různými druhy zeleniny červené řepy, hroznů ořechů a lesních plodů a bezinek nebo Trio-mix s popcornem medem, zeleninou červenou řepou a hrozny ořechy. Vitakraft krekry Trio-Mix pro zakrslé králíky: Receptura speciálně přizpůsobená trpasličím králíkům Bez cukru S cennými vitamíny Třikrát zapečeno, na neošetřeném dřívku S praktickým držákem Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi Vitakraft Menu Vital Rabbit granulí a krekrů Vitakraft Trio-Mix získáte skvělou slevu. Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produkt č. 1657286.
Výběr produktů Vitakraft

Zobrazit další produkty Vitakraft