Smillla Drůbeží + Deluxe Mousse & kousky v omáčce + Toothies - 15% sleva - Mousse míchané balení (4 x 85 g) + Adult - drůbeží (1 kg) + pamlsky - péče o zuby (125 g)

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Smillla Drůbeží + Deluxe Mousse & kousky v omáčce + Toothies - 15% sleva - Mousse míchané balení (4 x 85 g) + Adult - drůbeží (1 kg) + pamlsky - péče o zuby (125 g) aktuálně není možné koupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis
Vzdušná, nadýchaná pěna a jemná sousta v chutné omáčce se šťavnatým masem v praktické 85g luxusní plechovce jsou jedinečné a chuťově neodolatelné. Pro všechny gurmány mezi kočkami, kteří milují rozmanitost, rádi zkoušejí něco nového a cení si speciálních pamlsků a pestrosti. Míchané balení Smilla Mousse obsahuje následující varianty: 1 x 85 g s kuřecím 1 x 85 g s tuňákem 1 x 85 g s krůtou a bazalkou 1 x 85 g s hovězím a tymiánem Míchané balení Smilla kousky v omáčcce obsahuje následující varianty: 1 x 85 g s kuřecím, cuketou a mrkví 1 x 85 g s tuňákem a rajčaty 1 x 85 g s krůtou a špenátem 1 x 85 g s telecím a mrkví Smilla Deluxe Mousse a kousky v omáčce: Kompletní krmivo pro kočky Vysoce kvalitní receptura s masem a rybami, stejně jako s vysoce kvalitními vnitřnostmi S taurinem pro podporu srdeční činnosti a zraku Bez přidaných konzervačních látek a barviv Bez přidaného cukru Receptura bez obilovin Praktické 85g konzervy – vždy čerstvé na kočičím talíři Pro rozmanité a neodolatelné chvíle potěšení! Smilla Adult drůbeží: Obsahuje vitamíny A a E pro dobrý zrak a krásnou srst Pro účinné čištění zubů se speciálním tvarem a povrchem granulí S kvalitními bílkovinami, které podporují funkci orgánů S rostlinnou vlákninou pro optimální vylučování chomáčů srsti z trávícího traktu Dobrá snášenlivost a stravitelnost pro ideální vstřebávání živin S taurinem pro podporu srdeční funkce a zraku Obsahuje extrakty z yukky, které pomáhají snižovat zápach stolice Obsahuje lněná semínka jako zdroj přírodních Omega-3/6-mastných kyselin Bez syntetických barviv, konzervačních látek a zvýrazňovačů Bez použití genové technologie v rámci vyváženého krmiva pro kočky V praktickém uzavíratelném balení - stačí otevřít a vychutnat si čerstvost Smilla Toothies jsou vynikající a zdravé snacky pro kočky, které byly vyvinuty spoluprácí předních odborníků v oblasti krmiv, a to dle nejnovějších vědeckých poznatků. Neobvyklá struktura vrchní plochy kroketek, stejně jako obsažená rostlinná vlákna umožňují obrušování horních ploch zubů a tak podporují každodenní péči o zuby kočky. Aby byla péče o zuby pro kočky ještě zajímavější a zábavnější, dodávají se snacky Smilla Toothies v originálním tvaru zubu. Snacky Smilla Toothies jsou o něco větší než klasické zuby, čímž je kočka donucena k jejich kousání, což opět přispívá k lepší ústní hygieně. Smilla Toothies je hojně používán jako odměna pro kočky. Tento kočičí snack má kvalitní složení, obsahuje hodnotné omega-mastné kyseliny, doplněné taurinem a vitamíny. Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 1 kg granulí Smilla drůbeží Adult, 4 ks Deluxe Mousse a snacků Toothies získáte skvělou slevu! Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produkt č. 2113035.
Výběr produktů Smilla

Zobrazit další produkty Smilla
Naše tipy